lauantai 8. kesäkuuta 2013

On the road, again!

Sen jälkeen kun oikeat 'päästän itseni helpommalla, koska asia X painaa mieltäni..'-syyt loppuivat, olen vielä useamman viikon keksinyt muita syitä olla itselleni armollinen ja välttää ystäväni hellan kohtaamista. Kun oma pikku projektini ja suurin stressitekijä oli tiistaina virallisesti ohitse, päätin että on oikea aika ottaa taas käsittelyyn OCD, nämä jäljellä olevat oireeni ja etenkin se aiemmin jo jotenkuten rullaamaan lähtenyt ruoanlaittamiseni.

Neurotic Cook is back!

Ei se mikään makuelämys ollut mutta jotain, missä jouduin pyytämään tuon paitsiossa olleen ystäväni apua. Edelleenkään itse hellan käyttäminen ei tuntunut pahalta tai sen pois päältä laittaminen mutta isoin koetinkivi tuleekin illalla - mitä, jos en laittanutkaan sitä pois päältä? Mitä, jos peltiä siirtäessäni tönäisin sillä vahingossa levyä ja se meni takaisin päälle? Mitä, jos hellan valot ei toimi enkä niistä näe, onko hella päällä?

Tuli vastaan mitä tuli, tämä ovi on avattu nyt uudelleen enkä halua sitä kovin helpolla sulkea toistamiseen - ainakaan näin pitkäksi aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti