keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Tyttö sinä olet tyhmä

Korjaan: Tyttö, sinä olit tyhmä. Liekö johtuu tiikeribalsamin katkusta, joka vallitsee asuntoni jokaisessa neliössä, vai väsymyksestä mutta oikeastaan minua naurattaa jo. Siis se, että jos kukaan muu perheestämme ei osaa sekoittaa tätä loma-aikaa niin minä teen sen ihan itse.

Jo viimeisellä työviikolla keväällä rikkomani lonkka oireili todennäköisesti liiallisen rasituksen vuoksi. Kävin hoidattamassa jalkaa mutta sieltä ei tullut sellaista apua, jota olisin vanhalta jäsenkorjaajaltani saanut. Olo kuitenkin helpottui hiukan ja jatkoin runsasta kävelyä. Pari kolme päivää sitten etureidessä tuntui vähän kipeältä mutta ajattelin sen menevän ohi - muistin kuitenkin vastoin kaikkia ohjeita kokeilla itse löytäisinkö tulehduskipupistettä lonkasta ja sorkinkin sitä aikani. Ei löytynyt. Toissapäivänä nivusessa tuntui kipeältä mutta sinnittelin päivän läpi. Eilen iltapäivällä lonkassa tuntui repäisy ja tiesin ylittäneeni lonkan sietokyvyn.

Lohduttavaa on se, että tiedän ensiavun ja aloitin välittömästi tulehduskipulääkekuurin sekä kylmähoidon. Lonkka ei ole niin tuskaisen kipeä kuin keväällä muttei se ihan kunnossakaan ole. Ja tämä tarkoittaa myös vähintäänkin parin päivän pakkolepoa kotona mikä taas on äärimmäisen huono juttu OCD:n kannalta.

Asioita on kuitenkin priorisoitava ja päätin vain olla tämän sekä huomisen päivän, tarvittaessa vaikka loppu viikon mutta vain sillä hinnalla, että särkyä vielä on. Fakta kun on, että OCD:lle ei tee myöskään hyvää 3 viikon pakkolepo, mikä olisi ihan varmasti tiedossa jos en nyt lepäisi - en tosin voi tietää onko se edessä siitä huolimatta. Etupihallani on puisto, joten tarvittaessa voin vaikka kaidetta pitkin liukua sinne huomenna makaamaan. Ylöspäin pääseminen olikin viimeksi se haasteellisempi juttu mutta lonkka näyttää onneksi sallivan sen kohtuudella - vinkkinä muille jalkavammaisille, älkää ikinä muuttako kerrostaloon, jossa ei ole hissiä.

Eilen ollessani kurjimmillani otin lohduttajakseni M. Akuunin ja tänään minun kanssani kullalla sekä timanteilla päällystettyä lonkkaa ovat suunnitelleet Mr. Pringles and his band Triple Chocolate Cookies. Illalla käymään tulee myös ehkä Valio mutta huomenna ensimmäiseksi etsin sisäisen soturinaiseni taas esiin ja kaivaudun haudastani pois listaamalla ne asiat, minkä vuoksi minun kannattaa jatkaa tästä ihan jollain toisella tavalla. 

Tyttö, sinä tosiaankin olit tyhmä mutta onneksi otat tästäkin opiksesi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti