perjantai 7. syyskuuta 2012

Speedblogging

Työdraivi lähti päälle tänään ja kuin huomaatta tuli tehtyä 10,5h päivä - onpahan tunteja vähän varastossa huonompia päiviä varten. Sen vuoksi kirjoitan vain pikapäivityksen ja laitan ns. aivot narikkaan tämän jälkeen.

Illalla kokeilin tietoisuusharjoitusta ennen tarkistelua ja toimihan se eräällä tavalla - nukahdin lattialle. Siitä herättyäni kömmin ylös ja tarkistin kaiken 24 minuutissa. Aamulla olin jo tuossa 23 minuutin ajassa mutta sitten kuulin kuinka rappuja pitkin tuli pari raksamiestä ja rytmi meni taas aivan sekaisin. Coolisti etsiskelin muka siinä tavaroitani ja suljin muka oven raksamiesten tuijotellessa vieressä. Menin rappuja pitkin sen verta alas, että kuulin niiden tyyppien menevän työmaalleen sisään ja kipitin takaisin avaamaan ja sulkemaan oven uudelleen. Ja siitä huolimatta aikaa meni vain 26 minuuttia.

Huomenna voisin kirjoittaa jotain mielipiteistä ja miellyttämisestä, unohtamatta turvallisuutta ja itsenäisyyttä..Aiheita tuntuu olevan taas loputtomasti mutta sellaiseltahan tuo sisimpänikin tuntuu - loputtomalta, haastavalta, raskaalta mutta antoisalta ja hauskalta suokävelyltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti